Maand-opdracht

(Bijna) iedere maand bedenkt een van onze leden een foto-opdracht waarmee iedereen aan de slag kan. Die opdrachten worden gezamenlijk besproken en komen daarna op deze site. De laatste opdracht kwam van Frans Janssens en luidde ‘Vissen’. Die opdracht is veelzijdiger dan je op het eerste gezicht zou denken. In de eerste plaats heb je natuurlijk de dieren. Maar ook het werkwoord ‘vissen’ vormt een invalshoek, zowel door mensen als door andere dieren (reigers, beren). En dan heb je ook de figuurlijke betekenis nog: vissen naar informatie of naar een compliment. Kortom…                                                                  Benieuwd wat onze fotografen hiervan gemaakt hebben? kijk hieronder.

Wil je op de foto’s reageren? Dat kan met het antwoordformulier onderaan deze pagina. Na enige tijd vind je je reactie daar ook terug.

Intussen zijn de fotografen van Fotogroep Gilze alweer bezig met de volgende opdracht. Cor de Kok is de bedenker en de opdracht luidt ‘Herfst’. Is dan elke foto die tussen 21 september en 21 december gemaakt is ook geschikt? Hopelijk zijn de leden van FGG wel wat kritischer!

Vanaf zondag 19 december kun je de resultaten hier zien.

 

1 Reactie naar Maand-opdracht

  1. Jannes schreef:

    Mooie foto’s. Echt ‘uit de kunst’!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.