Nieuws

FGG-Expositie 2019

Op zondag 14 april 2019 organiseert de Fotogroep Gilze inmiddels voor de elfde keer haar jaarlijkse tentoonstelling. Na een uitstapje in het jubileumjaar 2018, keren wij terug naar onze basis: de grote zaal van De Schakel in Gilze. De fotografen van de FGG tonen de bezoekers weer een overzicht van hun beste werk van het afgelopen jaar. De zaal is open van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is zoals altijd gratis.
———————————————————————————————————

Koepel Breda.

Op zaterdag 21 juli 2018 hebben leden van de Fotogroep Gilze mee gelopen met een rondleiding in de koepel gevangenis te Breda. Eigenlijk geen plek waar je wezen moet, maar toch zeer interessant. Vooral ook de cellen 114, 115, 116 waar de beruchte “3 van Breda” al die jaren gelogeerd hebben. De grote ruime omvang van de koepel was bijzonder, zoals in de folder wordt vermeld, is dit inderdaad als je hier voor de eerste maal binnenkomt…..WAUW.

———————————————————————————————————-

Op grote hoogte

Op woensdag 13 juni 2018 bevonden drie FGG-fotografen zich letterlijk op grote hoogte. André Wouters, Gerard Hamels en Jan de Jong hadden langs de nauwe trap de bovenste trans van de kerktoren van Gilze bereikt. Het weer was perfect, de lucht helder en het licht prachtig. Alle gelegenheid dus om een flink aantal mooie beelden vast te leggen. Kijk en geniet mee van de moeizame klim en het magistrale uitzicht. Wij bedanken het kerkbestuur voor het mogelijk maken en Piet Rouws voor zijn inzet om deze ‘hoogstaande’ excursie mogelijk te maken.

——————————————————————————————————–

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Blije gezichten bij Fotogroep Gilze. De clubkas campagne van de Rabobank leverde het mooie bedrag van EUR-142,80 op. Da’s een knappe prestatie voor een kleine vereniging. De FGG bedankt alle leden (en zeker ook de niet-leden!) die op ons gestemd hebben. Juist omdat we zo’n kleine vereniging zijn, is het bedrag meer dan welkom..
———————————————————————————————————