Nieuws

Jaarafsluiting 

Op zaterdag 11 juli heeft Fotogroep Gilze een moeizaam jaar positief afgesloten. Maar alle negatieve corona-ervaringen (géén clubavonden, géén jaarlijkse expositie) ten spijt is het een mooie dag geworden.Overdag hebben enkele FGG-fotografen de Biesbosch bezocht. Na koffie bij de camper vertrokken ze te voet voor een fotosafari langs het water. Het weer klaarde op en het werd zelfs warm, wat de muggen als een vriendelijke uitnodiging beschouwden. Na een lunch bij de camper toog het gezelschap naar het Biesboschmuseum en vertrok van daaruit voor een tochtje met de fluisterboot.Het was een mooie dag, die zelfs niet werd bedorven door het bezoek van enkele handhavers die zeker wilden weten dat die camper toch wel voor het donker zou vertrekken. Ze vroegen zich trouwens ook af of de heren fotografen wel beseften hoe ver anderhalve meter wel niet is……. De dag werd besloten met een goede, welvoorziene barbecue (ter geruststelling van de handhavers: nee, niet in de Biesbosch!)Hieronder zie je een selectie van de foto’s van die dag. Fotogroep Gilze wenst iedereen een mooie, creatie (foto-)vakantie.

———————————————————————————————————-

Expositie FGG op 19 april uitgesteld.

Vanwege de veiligheidsmaatregelen rond de corona-uitbraak gaat de foto-expositie van Fotogroep Gilze van 19 april a.s. niet door. Het bestuur van FGG bekijkt nog of er later dit jaar een nieuwe datum gevonden kan worden voor onze tentoonstelling. Wij houden je hiervan uiteraard op de hoogte. Volg de berichten op onze website, in Weekblad Gilze en Rijen en via de kanalen van de Fotobond.

———————————————————————————————————-

LocHal.

De LocHal in Tilburg is onlangs gekozen tot World Building of The Year. Reden genoeg voor vijf fotografen van Fotogroep Gilze om het gebouw eens aan een grondig fotografisch onderzoek te onderwerpen. Op woensdagavond 29 januari was het zo ver. Kijk hieronder naar een selectie van foto’s van dit mooie, verrassende en ruimtelijk interessante gebouw waarin niet alleen de bibliotheek gevestigd is, maar onder andere ook een stadscafé. Wel jammer dat dát nou net gesloten was…

—————————————————————————————————–

Vuurwerk.

De jaarwisseling is niet ongemerkt aan Fotogroep Gilze voorbijgegaan. Behalve oliebollen en champagne was er vooral ook veel vuurwerk. Fotografen trekken er om middernacht niet op uit om zelf iets af te steken, maar wel om al dat fraais vast te leggen. Hieronder zie je de schitterende en kleurrijke beelden.

———————————————————————————————————-