Nieuws

 

Expositie FGG op 19 april uitgesteld.

Vanwege de veiligheidsmaatregelen rond de corona-uitbraak gaat de foto-expositie van Fotogroep Gilze van 19 april a.s. niet door. Het bestuur van FGG bekijkt nog of er later dit jaar een nieuwe datum gevonden kan worden voor onze tentoonstelling. Wij houden je hiervan uiteraard op de hoogte. Volg de berichten op onze website, in Weekblad Gilze en Rijen en via de kanalen van de Fotobond.

———————————————————————————————————-

LocHal.

De LocHal in Tilburg is onlangs gekozen tot World Building of The Year. Reden genoeg voor vijf fotografen van Fotogroep Gilze om het gebouw eens aan een grondig fotografisch onderzoek te onderwerpen. Op woensdagavond 29 januari was het zo ver. Kijk hieronder naar een selectie van foto’s van dit mooie, verrassende en ruimtelijk interessante gebouw waarin niet alleen de bibliotheek gevestigd is, maar onder andere ook een stadscafé. Wel jammer dat dát nou net gesloten was…

—————————————————————————————————–

Vuurwerk.

De jaarwisseling is niet ongemerkt aan Fotogroep Gilze voorbijgegaan. Behalve oliebollen en champagne was er vooral ook veel vuurwerk. Fotografen trekken er om middernacht niet op uit om zelf iets af te steken, maar wel om al dat fraais vast te leggen. Hieronder zie je de schitterende en kleurrijke beelden.

———————————————————————————————————-