André Wouters

André Wouters (Klein-Zundert, 1954) is begonnen met filmen, later overgestapt op fotografie en na het volgen van  diverse cursussen en workshops sinds 2015 lid van Fotogroep Gilze. Hij trekt er graag met zijn Canon 6D Mark II op uit om te fotograferen wat er op zijn pad komt: natuur, mensen, dieren en architectuur. En daarna is het nog niet klaar: van achter zijn computerscherm gaat hij graag met Lightroom en Photoshop aan de slag om zijn foto’s te bewerken en te perfectioneren. Hij vindt het bijzonder om ieder jaar met zijn foto’s deel te nemen aan de expositie van Fotogroep Gilze.

Sinds hij met Jeanne in het centrum van Gilze woont, neemt hij actief deel aan het dorpsleven. Zo is hij lid van de Senioren Vereniging Gilze en neemt hij deel aan de door de SVG-biljartvereniging georganiseerde competities, toernooien en uitwisselingen. Hij is bovendien lid van Heemkring Molenheide en van Vogelvereniging de Goudvink.

André houdt van wandelen, fietsen, weekendjes weg en reisjes naar het buitenland. Dat de camera daarbij vaak mee moet, spreekt vanzelf.

← Home                                                                                                                           Cor de Kok →