André Wouters

André Wouters  is begonnen met filmen, later overgestapt op fotografie en na het volgen van  diverse   cursussen en workshops sinds 2015 lid van de Fotogroep   Gilze. Hij trekt er graag op uit om te fotograferen wat er op  zijn pad komt: natuur, mensen, dieren en architectuur. Ook heeft hij veel belangstelling voor macro-, creatieve en time-laps fotografie, en voor het bewerken van foto’s. Hij bracht zijn jeugd door in Klein Zundert. In die tijd was hij actief voor het beroemde Zundertse bloemencorso. In 1992 verhuisde hij naar een oude boerderij in het buitengebied van Gilze. Het huis, en de inmiddels prachtige tuin, heeft hij in de afgelopen 25 jaar verbouwd en aangelegd tot wat ze nu zijn.

Ook op sportief gebied heeft hij zijn sporen verdiend, vooral met hardlopen. André heeft veel halve en hele marathons op zijn naam staan. Behalve fotografie en de tuin, is zijn grote hobby het kweken van siervogels.

← Home                                                                                                                           Cor de Kok →