Gerard Hamels

Gerard Hamels  fotografeert al vanaf zijn dertiende. Maar het werd pas echt serieus toen hij op zijn achttiende lid werd van fotoclub Silhouet. Zeker in die begintijd fotografeerde hij alles, met een zekere voorliefde voor portretfotografie. Gerards (andere) grote passie is Rock & Metal en hij is een trouw bezoeker van de grote festivals. De combinatie lag dan ook voor de hand: hij heeft zich ontwikkeld tot een bevlogen concertfotograaf die op festivals en backstage foto’s maakt voor verschillende digitale media. Mét perskaart bezoekt hij beroemde evenementen als Alcatraz (Kortrijk, België), Forta Rock (Goffertpark Nijmergen) en Wacken Open Air (Duitsland).
Met verschillende artiesten heeft hij dankzij zijn werk inmiddels een goede band opgebouwd, bijvoorbeeld met ‘Metal Queen’ Doro (Pesch), die in het metal-rockcircuit een van de echt grote namen, onder andere bekend van de hit ‘All are we’. Ook de Belgische formatie Mental Circus mag hij tot zijn vrienden rekenen.
Kijk ook op zijn website: http://www.g-visions.nl

← Frans Janssens                                                                                                        Jan de Jong →