Maandopdracht

(Bijna) iedere maand bedenkt een van onze leden een foto-opdracht waarmee iedereen aan de slag kan. Deze opdrachten worden gezamenlijk besproken en komen daarna op deze site. Nu wij door de Corona-uitbraak voorlopig niet meer bij elkaar kunnen komen, is het contact via de site des te belangrijker geworden. Ook voor het uitwisselen van foto’s voor de maandopdracht.

De laatste opdracht kwam van Frans Janssens en luidde ‘Oud en nieuw’. Géén vuurwerkfoto’s of andere jaarwisselingsactiviteiten, zo was de bedoeling. Die hadden we immers alweer lang achter de rug! Hieronder zie je de resultaten.

Nieuw voor onze bezoekers én nieuw voor ons. Deze keer hebben enkele niet-leden gereageerd op onze oproep om foto’s over het thema in te sturen. Daar zijn we erg blij mee. De onderste drie foto’s zijn van deze niet-leden.

 

Intussen zijn de fotografen van Fotogroep Gilze alweer bezig met een nieuwe opdracht, want fotograferen kunnen we altijd, virus of geen virus. André Wouters is de bedenker en de opdracht luidt: ‘Regen’. Vanaf 24 mei 2020 kun je de resultaten hier zien. Maar houd onze site ook tussentijds in de gaten. In deze contactarme tijd zullen wij hier vaker van ons laten horen.